Embrace Your Beauty

Gestart in febr. 2022

Embrace Your Beauty is een persoonlijk project dat ik ben begonnen na gesprekken met vrouwen over hun lichaam en hoe de wereld naar hen kijkt en op hen reageert. Het kan zijn catcalling of juist vaak uitgescholden worden. Maar ook de preutsheid die moment enorm groeit op bijvoorbeeld social media en hoe sexualisering van naakt daardoor juist vergroot word; een naakt lichaam mag niet meer gezien worden.

En weet je, iedereen is anders, maar toch zijn we heel erg hetzelfde. De meesten van ons schamen zich voor hun naakte lichaam. We durven het niet aan iedereen te laten zien. Maar waarom ook niet? We hebben niets om ons voor te schamen, niets dat lelijk is. Onze lichamen zijn mooi en ze hebben hun eigen verhaal.

Dus daarom gaat dit project over de schoonheid van ieders lichaam en het verhaal dat het vertelt. Ik vind dat ieders lichaam gezien mag worden. Er wordt tegenwoordig zoveel negativiteit verspreid over zoveel dingen en ik wil een tegengeluid laten horen aan de wereld: positiviteit! Laten we naakt weer normaliseren!

Dit is dus een artistiek bloot project (of alleen topless), en de foto's moeten mooi, smaakvol zijn en kunnen met of zonder gezicht getoond worden. Ook hoef je niet op internet te verschijnen, maar je kunt ook alleen voor de expositie kiezen en er mooie foto's voor jezelf aan overhouden.

Ik denk dat dit project ongeveer één, misschien twee jaar gaat duren en daarna wil ik de beste foto's in een tentoonstelling laten zien en een fotoboek uitbrengen met alle modellen erin. Als een van jouw foto's in de tentoonstelling wordt gebruikt, stuur ik je deze foto achteraf toe, samen met een exemplaar van het fotoboek.

Het is mijn persoonlijke project dus ik vraag hier geen geld voor en het kan gedaan worden in het comfort van je eigen huis, een (buiten) locatie of in mijn homestudio.

Natuurlijk moet je 18+ zijn om mee te doen.

Schaam je niet en omarm je schoonheid!


e-mail: frankvosfotografie@gmail.com

Instagram: @franks.visual.arts

Whatsapp: +31612802771

Using Format